Kontakt

Kontakt

Erik Olsson

Erik tog 2015 över Wallins Begravningsbyrå AB efter sin pappa Ove.

Han är sedan 2002 auktoriserad begravningsrådgivare och innehar samtliga av SBFs auktorisationsutbildningar för byrån.

Han har också genomgått steg 1 och 2 av 5 på SBFs Bouppteckningsutbildning, för att på sikt bli av SBF, Godkänd Bouppteckningsförrättare.

Erik är utbildad VVS-ingenjör och har tidigare arbetat inom bryggerinäringen. Han bor i Lohärad med Camilla som är läkarsekreterare och tillsammans har de två vuxna barn. Han spelar tenorsaxofon i Norrtälje Musikkår samt i Pilsnerbandet som är ett dansant storband.

Telefon: 
0176 - 574 58
E-post: 
erik@wbb.se
Robin Alfredsson

Robin började på byrån 2009 och är auktoriserad begravningsrådgivare. Han arbetar huvudsakligen med kistläggningar, transporter och representerar på begravningar.

Robin ansvarar även för våra fyra begravningsbilar.

Robin är utbildad datatekniker och har tidigare arbetat som kyrkvaktmästare i Rådmansö-Frötuna pastorat. Han bor i Baltora med sina två söner. Robin är också en hängiven Djurgårdare.

Telefon: 
0176 - 574 58
E-post: 
robin@wbb.se
Pia Pettersson

Pia började på byrån 2013 och är auktoriserad begravningsrådgivare. Hon tar emot samtal och besökare som kommer till byrån samt sköter bokföringen.

Pia designar dödsannonser, minnesalbum och program. Hon gillar också att ha ett "grönt finger" med i blombeställningar.

Tidigare arbetade Pia som kanslist i Norrtälje-Malsta församling. Hon bor i Norrtälje med sin make Gurra. På fritiden trivs hon bäst med barn, barnbarn och sommarstugan i Hälsingland.

Telefon: 
0176 - 574 58
E-post: 
pia@wbb.se
Annelie Martinson

Annelie började på byrån 2023 och har påbörjat sin vandring till att bli auktoriserad begravningsrådgivare. Hon tar emot familjer på byrån och representerar på begravningar.

Tidigare arbetade Annelie som undersköterska på Norrtälje Sjukhus. Hon bor i de norra delarna av kommunen med sin sambo Robert.

Annelie är en stensamlare av stora mått och trivs bäst med ryggsäck i skogen eller på en klippa vid havet.

Telefon: 
0176 - 574 58
E-post: 
annelie@wbb.se
Lennart Hansson-Dahl

Lennart började på byrån 2017 han är auktoriserad begravningsrådgivare och arbetar mest som representant och chaufför vid begravningar.

Lennart arbetar främst som vedhandlare och gillar att pyssla i sin trädgård. Han bor i Lohärad tillsammans med sin fru Marie och de har tre utflugna döttrar.