Vi som arbetar här

Ove Olsson, Begravningsrådgivare
Ove äger begravningsbyrån och är auktoriserad begravningsrådgivare. Han arbetar mest på kontoret med det administrativa men representerar också på begravningar.

Ove innehar flera av SBFs utbildningar. Han ritar och designar gravstenar, både nya och omdesign av befintliga för renovering och textkomplettering.

Ove är aktiv både inom Lions och Odd Fellow i Norrtälje, men när han är ute med husvagnen då trivs han bäst. Ove är gift med Eva.

Klicka här för att skicka ett mail till Ove

Eva Olsson, Begravningsrådgivare
Eva har gått i pension men dyker upp på begravningsbyrån när behov uppstår. Tidigare arbetade hon på kontoret som auktoriserad begravningsrådgivare.

Eva innehar flera av SBFs utbildningar, även utbildning i kosmetisk korrigering. Hon har en bakgrund som tandsköterska och är en inflyttad Solnabo. Fritiden ägnas åt Odd Fellows Rebeckor samt husvagnen. Eva är gift med Ove.

Klicka här för att skicka ett mail till Eva

Erik Olsson, Begravningsrådgivare
Erik är sedan 2002 auktoriserad begravningsrådgivare och innehar samtliga av SBFs auktorisationsutbildningar för byrån.
Erik representerar också på begravningar, bistår Robin med kistläggningar och transporter samt ansvarar för marknadsföring, datornätverket och hemsidan.

Han har också genomgått steg 1 och 2 av 5 på SBFs Bouppteckningsutbildning, för att på sikt bli av SBF, Godkänd Bouppteckningsförrättare.

Erik är utbildad VVS-ingengör och har tidigare arbetat inom bryggerinäringen. Han bor i Norrtälje med Camilla som är läkarsekreterare och tillsammans har de två tonåringar. På fritiden är han ofta i Lohärad och ägnar sig åt fruns häst. Han spelar också tenorsaxofon i Norrtälje Musikkår samt i Pilsnerbandet som är ett dansant storband. Erik är son till Ove och Eva.

Klicka här för att skicka ett mail till Erik

Robin Alfredsson, Begravningsrådgivare
Robin började på byrån 2009 och är auktoriserad begravningsrådgivare.
Han arbetar huvdsakligen med kistläggningar, transporter och representerar på begravningar.
Robin ansvarar även för de tre (3) begravningsbilarna.

Robin är utbildad datatekniker och har tidigare arbetat som kyrkvaktmästare i Rådmansö-Frötuna pastorat. Han bor i Baltora med sina två söner. Robin är också en hängiven Djurgårdare.

Klicka här för att skicka ett mail till Robin

Pia Pettersson, Begravningsrådgivare
Pia började på byrån 2013 och är auktoriserad begravningsrådgivare.
Hon har tagit över efter Eva som har gått i pension. Pia designar samtliga dödsannonser och minnesalbum. Hon har också ett "grönt finger" med i samtliga blombeställningar.

Tidigare arbetade Pia som kanslist i Norrtälje-Malsta församling. Hon bor i Norrtälje med sin make Gurra och tillsammans har de har två utflugna döttrar. Pia är också en hängiven sushigourmet.

Klicka här för att skicka ett mail till Pia